Najbolj sočen start*up vikend

Najbolj sočen start*up vikend na temo turizma se bo dogajal med 20. in 22. oktobrom 2017.

Sočnost idej se bo letos iz Kobarida pretočila v Tolmin. Pridite torej na najbolj sočen, z delovnim elanom nabit, podjetniško-zabaven, z novim znanjem in poznanstvi prežet, nepozaben

… konec tedna, kjer se bodo med seboj pomerile skupine, sestavljene iz posameznikov, ki razpolagajo z različnimi znanji in ki bi jih lahko unovčili pri turizmu (od turističnih ponudnikov, do kmetov, obrtnikov, rokodelcev, računalničarjev, oblikovalcev, zgodovinarjev, energetikov in drugih ponudnikov različnih storitev, pa tudi dijakov in študentov itd.).

Posoški razvojni center, glavni organizator dogodka, udeležencem zagotavlja brezplačne dnevne obroke (2x večerjo, 2x zajtrk, 2 kosilo ter prigrizek ob zaključku dogodka).

Rok za prijave Prijave zbiramo do zasedenosti prostih mest oziroma najkasneje do vključno četrtka, 19. oktobra 2017.

Vsem, ki niste iz Tolmina, priporočamo, da se udeležite predčasnih volitev in se s tem izognete izgovorom, da niste mogli opraviti svojih državljanjskih dolžnosti.

Dogodek bomo izpeljali ob finančni pomoči vseh treh posoških občin in ob strokovni podpori Primorskega tehnološkega parka, in sicer v prostorih Coworking Baze.

Več informacij: Nežika Kavčič, telefon: 05/38-41-519, e-pošta: nezika.kavcic@prc.si.

Sočnost je zagotovljena!